over mij & de salon 

ONTSPANNING

BEAUTY 

HUIDVERBETERING 

CUPPING 

Wilt u een mooiere huid, een frissere uitstraling of gewoon een moment van ontspanning voor uzelf?

Dan verwelkom ik u graag in mijn salon.

Heel jong oefende ik op mijn moeder met aanbrengen van make up en maskers. Ook masseerde ik haar zere spieren. 

Niet altijd met het gewenste resultaat maar als kind vond ik dat geweldig om te doen.

Met inmiddels de nodige vakkennis en vaardigheden hebben de behandelingen wel het gewenste resultaat.

Als allround schoonheidsspecialiste behandel ik de ouder wordende huid maar ook jongeren kunnen bij mij terecht.

Ik vind het belangrijk dat u zich hier prettig voelt en na de behandeling tevreden bent.
Daarbij hoor ik graag uw verwachtingen zodat ik door het geven van de juiste behandeling en adviezen samen met u werk aan een mooiere huid, soepeler spieren of meer ontspanning.

Vriendelijke groet Joelle

Klantervaringen

Pia Hemmes

Ik ga met regelmaat voor een uitgebreide gezichtsbehandeling naar Joelle. Daarna ben ik heerlijk ontspannen en eventuele hoofdpijn is vaak verdwenen.

Ze legt alles rustig en duidelijk uit. Neemt echt de tijd voor je. Ook het ontharen van kin/boven lip en epileren wenkbrouwen gaat prima bij haar.

Ginie Rozeboom

Na een heerlijke gezichtsbehandeling bij Joelle verheug ik me altijd op de massage van nek en schouders. Heel ontspannen ben ik daarna.

Ook de rug massage is me goed bevallen. De pijnlijke plekken heeft ze behandeld door middel van cupping. Voorheen had ik weinig model in de wenkbrauwen. Nu Joëlle ze regelmatig epileert en verft, krijg ik er complimenten over.

Alie Ruben

Joëlle straalt rust uit, de salon ademt een fijne sfeer uit. Regelmatig gun ik mijzelf een behandeling bij “Joëlle SkinCare” Voor mij is dit ontspannen en tijd voor mezelf in een druk leven.

Voordat ik bij Joëlle kwam, heb ik heel wat salons bezocht. Bij haar merkte ik gelijk dat er rust en aandacht is. Ze neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden.

Eerst bespreken we hoe de behandeling eruit zal zien en adviseert ze welke behandeling dat moment het beste bij mijn huid past.

In het begin kletsen we nog wat maar als snel zak ik weg in een totale ontspanning. Het is zo fijn dat Joelle dit aanvoelt, zij kan gezellig kletsen maar ook stil en rustig verder werken en mij heerlijk laten ontspannen.

Daarnaast zijn de behandelingen gericht op huid verbetering en zag ik na een aantal behandelingen mijn huid gezonder worden en meer stralen.

De massages zijn ook heerlijk en worden in alle rust uitgevoerd. Kortom, Joelle straalt rust uit en de salon ademt een fijne sfeer uit. Dus zeker vijf ***** sterren en een zeer tevreden klant van Joelle Skin Care

ONTSPANNING

BEAUTY 

HUIDVERBETERING 

CUPPING